Gildia Stoi/Гилдия строй ООД -българският производител на пейки, кошове и кашпи Градински пейки, кашпи и кошове за боклук

 

 

Референции

От своето създаване през 1997 година, фирмата налага своята марка и продуктова гама на Българския пазар, като в момента продукти на фирмата, особено от гамата на градинско оборудване, пейки, кофи за боклук, саксии, с емблемата на ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД могат да се видят по почти всички инфраструктурни проекти и градове на България.

Референция от Асоциация НЕСТ
Асоциация за икономическо развитие на търговско, стопанските и индустриални предприятия.

"Строителната компания ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД е основен член на Асоциацията от самото й учредяване и активно работи в икономическия и техническия екип по въпросите на строителния сектор с нови продукти, идеи и технически решения за създаване на икономическия просперитет на България, като бъдещ член на Европейския съюз."

Асоциация НЕСТ
Фирмaта активно се подготвя и работи да приеме и наложи Евро стандартите в производствената и икономическата си дейност.

Референция от Асоциация за развитие на Юго-Западна Витоша
"Фирма ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД като член на Асоциацията за развитие на Юго-Западна Витоша работи активно за съхраняването на природата на планината Витоша, просперитета на региона(с. Рударци и гр. Перник), намаляване на безработицата и създаване на нови устойчиви работни места". Дончо Лефтеров - Председател на Управетелния съвет на Асоциацията"

Референция "Софийска Община"
Референция "Софийска Община"

Референция "Екобулпак" АД
Референция "Екобулпак" АД

Референция Район Тракия "Община Пловдив"
Референция Район Тракия "Община Пловдив"

Референция "Софурбан" ООД
Референция "Софурбан" ООД