ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД Телефон за връзка +359 76 588 881 Телефон за връзка +359 884 867 630 Последвайте ни във Фейсбук Последвайте ни в Инстаграм Каталог на Гилдия строй Каталог 20 години Гилдия Строй ООД
Производство на бетонови изделия и градинско обзавеждане

 

 

Референции

От своето създаване през 1997 година, фирмата налага своята марка и продуктова гама на Българския пазар, като в момента продукти на фирмата, особено от гамата на градинско оборудване, пейки, кофи за боклук, саксии, с емблемата на ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД могат да се видят по почти всички инфраструктурни проекти и градове на България.

Референция от Асоциация НЕСТ
Асоциация за икономическо развитие на търговско, стопанските и индустриални предприятия.

"Строителната компания ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД е основен член на Асоциацията от самото й учредяване и активно работи в икономическия и техническия екип по въпросите на строителния сектор с нови продукти, идеи и технически решения за създаване на икономическия просперитет на България, като бъдещ член на Европейския съюз."

Асоциация НЕСТ
Фирмaта активно се подготвя и работи да приеме и наложи Евро стандартите в производствената и икономическата си дейност.

Референция от Асоциация за развитие на Юго-Западна Витоша
"Фирма ГИЛДИЯ СТРОЙ ООД като член на Асоциацията за развитие на Юго-Западна Витоша работи активно за съхраняването на природата на планината Витоша, просперитета на региона(с. Рударци и гр. Перник), намаляване на безработицата и създаване на нови устойчиви работни места". Дончо Лефтеров - Председател на Управетелния съвет на Асоциацията"

Референция "Софийска Община"
Референция "Софийска Община"

Референция "Екобулпак" АД
Референция "Екобулпак" АД

Референция Район Тракия "Община Пловдив"
Референция Район Тракия "Община Пловдив"